For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

ارزيابي عملکرد در زنجيره تامين مواد غذايي، مطالعه موردی صنعت گوشت

پيشرفت های سريع ورقابت های سنگين در بازار، موجب شده سازمان هاو شرکت ها در جهت بهبود عملکرد زنجيره تامين خود گام برداشته، در راستاي اهداف زنجيره حرکت نمايند. ارزيابي عملکرد فعاليتي است که آنها را در راه رسيدن به اهداف استراتژيک زنجيره ياري مي دهد. به منظور اجراي يک سيستم ارزيابي عملکرد، تدوين و تعريف شاخص هاي مناسب در سطوح مختلف زنجيره ضروري مي باشد. از جمله زنجيره هاي مهم تامين، زنجيره تامين مواد غذايي است که به سبب خصوصيات ويژه  نيازمند توجه خاص است. با توجه به اهميت موضوع و عدم وجود تحقيقات كافي در اين زمينه، در اين تحقيق نسبت به تدوين شاخص ها در دو سطح استراتژيک و سازماني به منظور ارزيابي عملکرد زنجيره فرآورده هاي گوشتي اقدام و روشي جهت رتبه بندي آنها ارائه گشته است. همچنين امکان استفاده از روش کارت امتيازي متوازن با توجه به ويژگي هاي خاص زنجيره مورد نظر بررسي شده و تعيين گشته که در چنين زنجيره اي وجوه مختلف کارت امتيازي چه اولويتي نسبت به يکديگر دارند. در اين تحقيق زنجيره تامين گوشت اصفهان بعنوان مطالعه موردي در نظر گرفته شده و زنجيره تامين فرآورده هاي گوشتي در ايران مورد بررسی قرار گرفته است. چهارچوب ارائه شده به منظور ارزيابي عملکرد زنجيره فرآورده هاي گوشتي در 3 سطح استراتژيک ، سازماني و عملياتي و رتبه بندي شاخص ها  در هر سطح از جمله دستاورد های اين تحقيق محسوب مي گردد .

لینک

Conference Papers
ماه: 
September
سال: 
1389

تحت نظارت وف ایرانی