For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

تاثير ضد قارچي و آنتي اكسيداني عصاره هاي اتانولي بادرنجبويه و سنبل الطيب

مطالعه حاضر فعاليت ضد قارچي، آنتي اکسيداني عصاره الکلي دو گياه سنتي را که به طور گسترده در بيشتر مناطق آسيا و ايران مي رويند را بررسي مي کند. براي تعيين فعاليت آنتي اکسيداني عصاره الکلي اين دو گياه و مقايسه آنها با آنتي اکسيدان هاي سنتزي از دو روش DPPH واحيا کنندگي  استفاده گرديد.در مدل اول فعاليت آنتي اکسيداني عصاره الکلي سنبل الطيب بالاتر از بادرنجبويه وآنتي اکسيدان سنتزي BHT قرارگرفت. در مدل بادرنجبويه داراي بالاترين قدرت احيا کنندگي و بعد از آن سنبل الطيب و اسکوربيک اسيد قرار دارند.عصاره الکلي به دست آمده از بادرنجبويه وسنبل الطيب فعاليت ضد قارچي بالايي در برابر ۱۰ گونه قارچ مورد آزمايش نشان دادند. يافته هاي اين بررسي نشان مي دهد که عصاره الکلي  بادرنجبويه و سنبل الطيب فعاليت ضد ميکروبي و آنتي اکسيداني بالايي را نشان داده و مي تواننند به عنوان منابع طبيعي نگهدارنده در صنعت غذا و دارو استفاده گردند.

لینک

Conference Papers
ماه: 
September
سال: 
1387