- English
- فارسی
تولید مربای کم کالری به با استفاده از شیرین کننده استویا
مربای کم کالری به با استفاده از شیرین کننده استویا تولید شد. برای تولید این مربا مقدار شکر مورد استفاده نصف میزان مورد استفاده در تولید مربای معمولی میباشد. همچنین میزان استویا و پکتین به ترتیب 27/0 و 4/0 درصد میباشد. پس از تولید، مربا در دو دمای محیط و یخچال نگهداری شد و ویژگیهای فیزیکوشیمیائی آن هر 20 روز در طی 40 روز انبارداری ارزیابی شد. تغییرات میزان اسیدیته، ترکیبات فنولیک و ویتامین C در طی زمان معنی دار بود. همچنین میزان مواد جامد محلول و پی اچ در طی انبار داری بر اساس دما و زمان تغییر قابل توجهی نکردند.
Conference Papers
ماه:
October
سال:
1390
File: