For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Maryam Ghodsi, (MSc)

مقطع: 
Master

 مریم قدسی متولد فروردین ماه سال 1366 در شهر همدان، استان همدان هستم. تحصیلات متوسطه را در رشته تجربی و در دبیرستان طالقانی همین شهر آغاز و در سال 1384 با معدل 70/18 به پایان رسانیدم. در سال 1386 در کنکور سراسری پذیرفته شده و مدرک کارشناسی رشته علوم و صنایع غذایی را در سال 1390 از دانشگاه زابل با معدل 19 دریافت نمودم و درهمین ایام موفق به تالیف کتابی با عنوان "دیکشنری تخصصی صنایع غذایی" شدم. در همان سال از طریق استعدادهای درخشان و با استفاده از سهمیه رتبه اولی در مقطع کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی – گرایش مهندسی صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان پذیرفته شدم. پایان نامه کارشناسی ارشد من در زمینه بسته بندی های نوین با موضوع "نانوکامپوزیت تهیه شده از پروتئین گیاه گاودانه دارای نانو ذرات نقره و اکسید روی و ارزیابی خصوصیات فیزیکی و موثر بر نگهداری مواد غذایی" است که هم اکنون تحت هدایت و راهنمایی اساتید گروه صنایع غذایی، آقایان دکتر محمد شاهدی و دکتر مهدی کدیور مشغول انجام آن می باشم و مراحل نهایی خود را طی می نماید.  در این تحقیق برای نخستین بار نانو ذرات نقره و اکسید روی با هدف ایجاد خاصیت ضد میکروبی و تولید بسته بندی فعال به فیلم طبیعی تهیه شده ازپروتئین گیاه گاودانه اضافه شده و اثر سطوح مختلف نانو ذرات بر خصوصیات ممانعتی و مکانیکی و ظاهری این فیلم ها مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین برای نخستین بار در تولید بیو نانو کامپوزیت بکار رفته در این مطالعه از روش laser ablation استفاده شده است که به توزیع یکنواخت نانو ذرات نقره در فیلم بسته بندی منجر شده و در نتیجه بر خصوصیات فیزیکی وممانعتی آن اثر مثبت خواهد داشت.

من علاوه بر کارهای تحقیقاتی، به مطالعه کتب تاریخی، تحقیق در ادیان، نقاشی و سفر علاقه مند هستم.

تحت نظارت وف ایرانی