For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

انتشارات

نشریات فارسی زبان
sort descending
جام فرو می افتد Spring 1365
تامین غذا برای شهرهای بزرگ آینده Spring 1368
Books
sort descending
اصول نگهداری و تبدیل میوه ها و سبزیها September 1374
فراوری روغن های خوراکی April 1386
راهنمای حل مشکلات محصولات نانوایی October 1387
Journal Papers
sort descending
بهينه سازي استخراج آنزيمي ژلاتين خوراكي از استخوان گاو August 1384
شرايط بهينه استخراج ژلاتين خوراکی از استخوان گاو به روش اسيدی با استفاده از رگرسيون سطوح پاسخ September 1386
خصوصيات فيزيكي و شيميايي روغن دانه ماريتيغال August 1386
Conference Papers
sort descending
کيفيت تغذيه ای آرد گندم غنی شده با آهن و روی September 1385
بررسی اثر آنتی اکسيدانی کرفس کوهی در چند سيستم September 1385
بهينه سازي استخراج آنزيمي ژلاتين خوراکی از استخوان (RSM) September 1385
استخراج ترکیبات فنولیک موجود در برگ های گیاهان نعناع، پونه و ریحان ایرانی و مقایسه اثر آنتی اکسیدانی آنها در روعن آفتابگردان September 1385
بررسی خصوصيات فيزيکوشيميايی و رئولوژيکی خمير و نان حاصل از مخلوط آرد کندم و تریتیکاله September 1385
مقايسه خصوصيات فيزيکوشيميايی گوشت شتر با گوشت گوساله September 1385
بررسي فعاليت آنزيم فيتاز در سه رقم گندم و تاثير تیمار های تخمیر، هیدراتاسیون گرم و حرارت دهی بر آن September 1385
بررسي تاثير پروتئاز سن بر زير واحدهاي گلوتن و چگونگي بهبود آرد حاصل از اين نوع گندم October 1386
تعيين خصوصيات فيزيکوشيميايی چربی کوهان شتر و بررسي موارد کاربردی آن در صنعت روغنهای خوراکی September 1387
خصوصيات فيزيکوشيميايي، ميکروبي و ريزساختار سوسيس گوشت شتر October 1387
بررسی تاثیر فرایند مالت سازي بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دورقم جو (صحرا و دشت) September 1387
تاثير ضد قارچي و آنتي اكسيداني عصاره هاي اتانولي بادرنجبويه و سنبل الطيب September 1387

صفحات

تحت نظارت وف ایرانی