For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Marjaneh Sedaghati (MSc).

Grade: 
Graduated

مرجانه صداقتي هستم و در سال 57 در مشهد متولد شدم. تحصيلات خود تا مقطع دبيرستان را در همین شهر سپري کرده و در سال 1375 با معدل 29/18 از دبيرستان فارغ التحصيل شدم. در سال 76 در رشته مهندسي کشاورزي  علوم و صنايع غذايي دانشگاه فردوسي مشهد پذيرفته شده و از محضر اساتيد بزرگي همچون جناب آقاي دکتر مرتضوي و ... بهره ها بردم. در سال 1380 و پس از فارغ التحصيلی از دانشگاه فردوسي مدتی را به عنوان کارشناس آزمايشگاه با کارخانه های صنایع لبني استان خراسان و همچنين ماهنامه کنترل کيفيت وابسته به اداره استاندارد همکاري داشتم. در سال 1382 در دانشگاه صنعتي اصفهان در مقطع کارشناسي ارشد پذيرفته شدم. در سال 1383 پايان نامه خود را با عنوان "بررسي فعاليت آنزيم فيتاز در سه رقم گندم و تاثير تيمارهاي تخمير, هيدراتاسيون گرم, افزودن نمک و جوش شيرين" آغاز کردم و به نتايج مطلوبي رسيده و نتايج پايان نامه اينجانب در قالب يک مقاله فارسي با عنوان "بررسي فعاليت آنزيم فيتاز در سه رقم گندم و تاثير تيمارهاي تخمير, هيدراتاسيون گرم و حرارت دهي" بود که در دومين همايش و نمايشگاه بزرگ صنايع غذايي به صورت سخنراني پذيرفته شد. همچنين مقاله به زبان انگلیسی با عنوان “Evaluation of Fermentation,  Hydrothermal Treatment, Soda and Salt on phytase activity، تهیه گردید که در سال 2011 و در مجله Journal of Agricultural Science and Technology جلد سیزدهم به زیور چاپ آراسته شد.

تحت نظارت وف ایرانی