For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Reza Shahidzadeh, (MSc)

Grade: 
Graduated

 اینجانب رضا شهیدزاده متولد پنجم فروردین ماه 1362 در شهرستان کازرون استان فارس می باشم. دیپلم خود را در رشته علوم تجربی در کازرون و نیز کارشناسی خود را در رشته مهندسی صنایع غذایی از دانشگاه آزاد اسلامی کازرون با معدل 18/16 در سال 1385 بپایان رسانده و درکنکور مقطع کارشناسی ارشد سال 1390 رتبه 41 را کسب نموده و در حال حاضر دانشجوی رشته مهندسی صنایع غذایی گرایش فناوری در گروه صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان در حال گذراندن مراحل نهایی پروژه پایان نامه خود با عنوان" بررسی  وارزیابی ارقام مختلف گندم ایرانی بر خصوصیات بافتی و ظاهری خمیر و نان سنگک" می باشم. در طول دوره تحصیل در کارشناسی ارشد سمیناری تحت عنوان " خاصیت هیدروفوبیسیتی پروتئین های غلات" تحت راهنمایی جناب آقای دکتر کدیور نیز ارائه نموده ام.

اینجانب در همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا ، 25 آبان ماه 1391 که توسط سازمان جهانی ایمنی غذایی و دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز برگزار شد شرکت نموده و یک مقاله مروری با عنوان "آکریل آمید در غذا، معرفی، خاصیت سرطانزایی، روشهای کاهش و حذف آن"  ارائه نموده ام.