For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Dr. Hajar Shekarchzadeh (Ph.D)

مقطع: 
Graduated

هاجر شکرچی زاده متولد اصفهان در خانواده‌ای فرهنگی هستم. در سال 1381 در دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی پذیرفته شدم و توانستم مقطع کارشناسی را با کسب رتبه اول در سال 1385 به پایان رسانده و در همان سال مقطع کارشناسی ارشد را (بدون آزمون ورودی) آغاز نمایم. پروژه پایان نامه کارشناسی ارشد اینجانب در زمینه استفاده از نوعی فناوری پیشرفته در زمینه استخراج روغن و تحت عنوان "تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی چربی کوهان شتر و بهینه سازی اینتراستریفیکاسیون آنزیمی آن تحت شرایط دی اکسید کربن فوق بحرانی به منظور تهیه شبه کره کاکائو"بود که از نتایج آن مقاله ایی در سال 2009 با عنوان "Optimization of enzymatic synthesis of cocoa butter analog from camel hump fat in supercritical carbon dioxide by Response Surface Method (RSM)" درمجله "The Journal of Supercritical Fluids" و مقالات "A Study on parameters of cocoa butter analog synthesis from camel hump by lipase- catalyzed interesterification in Supercritical CO2 using Response Surface Methodology"و "Optimization of Cocoa Butter Analog Synthesis Variables using Neural Networks and Genetic Algorithm" بترتیب در دو مجله Food Chemistry" و "Journal of Food Science and Technology" در سال 2012 به چاپ رسیده است. همچنين مقاله‌اي با عنوان "تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی چربی کوهان شتر و بررسي موارد کاربردی آن در صنعت روغنهاي خوراكي" در هجدهمين كنگره ملي صنايع غذايي در سال 1387 و مقاله‌ای دیگر با عنوان "بهینه سازی اینتراستریفیکاسیون آنزیمی چربی کوهان شتر تحت شرایط دی اکسید کربن فوق بحرانی به منظور تهیه شبه کره کاکائو" در بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی در سال 1390 ارائه شد. پس از پایان مقطع کارشناسی ارشد در سال 1387، با احراز رتبه اول آزمون دکتری، در سال 1388 در مقطع دکتری به ادامه تحصیل پرداختم. در این فصل جدید از زندگی علمی خود، تصمیم به پژوهش در زمینه شیمی و فناوری قند گرفتم  و رساله‌ام تحت عنوان "ساخت حسگر الکتروشیمیایی با استفاده از نانومواد به منظور اندازه گیری ساکارز در شربت‌های چغندرقندی" را با درجه عالی در بهار سال 1392 به پایان رساندم.

از نتایج این رساله مقاله‌ای با عنوان"Selective determination of sucrose based on electropolymerized molecularly imprinted polymer modified multiwall carbon nanotubes/glassy carbon electrode "در مجله " Materials Science and engineering C" و مقاله‌ای با عنوان "Rapid nonenzymatic monitoring of glucose and fructose using a CuO/multiwall carbon nanotubes nanocomposite-modified glassy carbon electrode" در مجله " Chinese Journal of Catalysis" در سال 2013 به چاپ رسیده است. همچنین مقاله‌ای با عنوان "Fast monitoring of sucrose using CuO/MWCNTs nanocomposite modified glassy carbon electrode" در کنفرانس بین المللی " 1st International e-Conference on Novel Food Processing" به صورت شفاهی ارائه شده است.

لازم به ذکر است از سایر فعالیت‌های پژوهشی اینجانب طی دوران تحصیل، چاپ مقالات علمی- پژوهشی با عناوین " ارزیابی تطبیقی تولیدات علمی حوزه علوم و فناوری مواد غذایی ایران با کشورهای ایرلند، ترکیه، مصر، آرژانتین و مالزی در پایگاه اطلاعاتی Web of Science طی سال‌های 1990-2010 " در نشریه پژوهش‌های علوم و صنایع غذایی ایران در سال 1390 و مقاله "بازیابی و بررسی روغن باقیمانده در خاک رنگبر مصرفی در تصفیه روغن سویا" در نشریه علوم و صنایع غذایی در سال 1392 و همچنین ارائه مقاله "تعيين خصوصيات فيزيکوشيميايی چربی کوهان شتر و بررسي موارد کاربردی آن در صنعت روغنهای خوراکی" در هجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران "بررسی تولیدات علمی حوزه صنایع غذایی ایران در پایگاه اطلاعاتی Web of Science طی سال‌های 1990 تا کنون " در نوزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی در سال 1388 و مقاله "بازیابی و بررسی روغن باقیمانده در خاک رنگبر مصرفی در تصفیه روغن سویا" در بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی در سال 1390 بوده است.

تحت نظارت وف ایرانی