پروژه های تحقیقاتی
توليد نيتروزميوگلوبين در شرايط آزمايشگاهي به منظور حذف نيتريت از فرآوردههاي گوشتي |
گزارش نهايي طرح پايش کيفيت آرد |
بررسی راندمان و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه و روغن زیتون برداشت شده از مزارع دانشگاه صنعتی اصفهان |
توليد نيتروزميوگلوبين در شرايط آزمايشگاهي به منظور حذف نيتريت از فرآوردههاي گوشتي |
گزارش نهايي طرح پايش کيفيت آرد |
بررسی راندمان و خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه و روغن زیتون برداشت شده از مزارع دانشگاه صنعتی اصفهان |