پایش غلظت سرب، نیترات و نیتریت در شیر خام، مطالعه موردی:دامداریهای منطقة لنجان |
Winter |
1400 |
ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگیهای آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) |
June |
1399 |
ارزیابی پارامترهاي آلوئوگرافی و پروتئینهاي گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) |
June |
1399 |
ارزیابی روابط بین آزمونهای ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) |
Fall |
1399 |
مقایسه ترتیلای تولید شده از آرد جو دوسر با نمونه های تجاری تولیدی از آرد ذرت. |
May |
1398 |
بررسى وضعيت زمانى و مكانى توزيع تخلخل خمير نان در مرحل ه تخمير با بهره گيرى ازسى تى اسكن و پردازش تصوير |
Spring |
1397 |
اثر تركيبي درجه حرارت و دوره هاي نوري بر رشد و زيست توده در جلبك سبز |
Spring |
1397 |
توليد نانوالياف كامپوزيت پروتئين گاودانه-كيتوزان به روش الكتروريسي به منظور ريزپوشينه كردن اسانس نعناع |
Fall |
1397 |
ارزيابي آلودگي ميوه ها و سبزي ها به ميكروارگانيزم هاي بيماريزا و توليدكننده سم در ایران |
March |
1396 |
اثرات افزودن نمک در حین مشروط کردن گندم بر خواص رئولوژیکی خمیر |
Fall |
1396 |
مقایسه تأثیر نانو پرکننده هاي آلی و معدنی بر خواص مکانیکی و ممانعتی فیلم نانوکامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر |
Fall |
1395 |
بررسی خواص کیفی، عملکردي و زیست فعالی در گندم سن زده |
April |
1395 |
توليد فيلم بيونانو كامپوزيتي از ايزوله پروتئيني گاودانه و نانو ذرات اكسيد روي و بررسي خصوصيات عملكردي و موثر بر نگهداري مواد غذایی آن |
Spring |
1395 |