- English
- فارسی
بررسی ویژگی حسی نان بدون گلوتن حاوی آرد نخود
دراین پژوهش به تولید و بررسی خواص حسی نان بدون گلوتن حاصل ازمخلوط اردبرنج ارد ذرت اردایزوله سویا حاوی صمغ زانتان و گوار به عنوان هیدروکلوئید پرداخته شده است نان تولید شده به منظور بررسی کیفیت حسی بانان حاصل ازگندم مقایسه گردید دراین حالت ازارزیاب ها خواسته شد که نمونه های مشخص شده با کدخاص را مورد ارزیابی و امتیاز دهی قراردهند نتایج نشان داد که نان بدون گلوتن ازنظرارزیاب ها دارای کیفیت قابل قبولی درمقایسه با نان گندم م یباشد اما ازنظر بافت مشابه بافت نان گندم بوده و دارای پس طعم تلخ می باشد .
Conference Papers
ماه:
March
سال:
1392