For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

درسنامه اصول و مبانی فناوری بسته بندی مواد غذایی-1399

درسنامه اصول و مبانی فناوری بسته بندی مواد غذایی

مقدمه (اهميت بسته‌بندي و تاريخچه)، تعريف و ويژگيهاي بسته‌بندي مواد غذائي، ظروف شيشه‌اي (تركيب، طرز ساخت، مواد مورد استفاده و بررسي فاكتورهاي مؤثر در آن) ظروف فلزي (انواع ورقهاي فولادي، انواع قوطيهاي فلزي دوتكه و سه تكه و تكنولوژي ساخت آنها، ظروف آلومينيومي، انواع لاكها . موارد استفادة آنها،‌ خوردگي در ظروف فلزي)، مواد بسته‌بندي انعطاف‌پذير، خصوصيات فيزيكي و شيميائي آنها در ارتباط با مواد غذائي و كاربردهاي آنها، استفاده از تركيبات مجاز و غيرمجاز پليمري، استفاده از كاغذ و مقوا براي بسته‌بندي مواد غذائي، پيامدهاي محيطي بسته‌بندي، بسته‌بنديهاي مختلف براي محصولات گوشتي، لبني، سبزيها و ميوه‌ها و ساير فرآورده‌هاي غذائي، روشهاي جديد بسته‌بندي.

 

پیش نیازها: 

اصول نگهداري مواد غذايي، شيمي مواد غذايي

سیاست نمره دهی: 

میان ترم 6 نمره از 20 (در قالب ارائه سوال از مقاله فارسی انتخابی دانشجو.

پایان ترم 14 نمره از 20.

زمان بندی کلاس: 

روزهای چهارشنبه از ساعت 12-10.

Term: 
زمستان 1398
Grade: 
Undergraduate

تحت نظارت وف ایرانی