- English
- فارسی
زیبایی شناسی غذا
متن اول بار در دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان و در قالب یک سخنرانی، برای همکاران ارائه گردید. به درخواست نشریه خوزیها و به مناسبت روز جهانی غذا، به زیور چاپ آراسته شد.
بخشی از متن:
اکنون انسان فعالانه بر غذا تمرکز می کند و با کیفیت آن سخت درگیر می شود. براي تهیه آن دیگر مانند اجدادش رویکردي ساده انگارانه ندارد. او تهیه غذا را به امري پیچیده و کاري زمانبر که فرصت درگیري خیال پردازانه (استعلایی) به او می دهد، تبدیل نموده است.
نشریات فارسی زبان
ماه:
Fall
سال:
1400