- English
- فارسی
آزمایشگاه شیمی و فناوری غلات-1399
صنایع مرتبط با دانه غلات بخش مهمی ازصنعت رو به رشد غذا را تشکیل میدهد و حتی از نظر استراتژیکی اهمیت فراوانی دارد. غلات قوت غالب (staple food) بشر است و از این رو در کنار آشنایی با روشهای کشت و اصلاح دانه های غلات، فراگیری ساختار، ترکیب شیمیایی، نگهداری، فرایند و بالاخره تولید انواع فراورده ها از اهمیت بیشماری برخوردار بوده و می باشد. در همین زمینه فراگرفتن روشهای بررسی و کنترل دانه ها و فراورده های حاصل از آنها نیز با توجه به گستردگی صنعت فراورده های غله ایی، نیز شایسته توجه جدی است. با توجه یه اینکه در ایران تمامی انواع غلات کشت و بر همین اساس صنایع مرتبط با آن نیز تاسیس شده است، ضرورت آشنایی مناسب دانشجویان که در آینده در همین صنعت مشغول به خدمت خواهند شد، کاملن احساس میشود.
شیمی مواد غذایی، شیمی و فناوری غلات
20/20
سرکار خانم مهندس ناظری
سه شنبه و چهار شنبه هر هفته