For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Dr. Leila Mirmoghtadaie (Ph.D)

مقطع:
Graduated

اینجانب لیلا میرمقتدایی در سال 1360 در اصفهان متولد شدم. در سال 1379 در دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی پذیرفته شده و در سال 1384 مقطع کارشناسی ارشد را در این دانشگاه با به‌دست آوردن رتبه 8 آزمون سراسری، آغاز کردم. پروژه پایان نامه کارشناسی ارشد اینجانب در زمینه " تعديل خصوصيات فيزيکوشيميايي نشاسته و پروتئين آرد يولاف و بررسي اثر تعديل بر خواص عملکردي آن ها و کيفيت کيک توليدي از آن" بود که نتایج به‌دست آمده از آن به صورت سه مقاله تحت عنوان "Effects of succinylation and deamidation on functional properties of oat protein isolate" و " Effect of cross-linking and acetylation on oat starch properties"درمجله "Food Chemistry" و مقاله " Effect of modified oat starch and protein on batter properties and quality of cake" در مجله "Cereal Chemistry" در سال 2009 به چاپ رسیده است. علاوه بر این مقاله‌اي با عنوان "بررسي اثر تعديل هاي شيميايي ايجاد اتصال عرضي و استيله کردن بر خصوصيات فيزيکوشيميايي نشاسته يولاف" در هجدهمين كنگره ملي صنايع غذايي در سال 1387 و مقاله‌ای دیگر با عنوان "تأثير تعديل بر خواص عملکردي پروتئين يولاف" در بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی در سال 1390 ارائه شد. این پایان نامه به‌عنوان پایان‌نامه برتر دانشگاه در سال 1387 شناخته شد. در همین زمان کتابی با عنوان "راه ‌حل مشکلات نانوایی" به چاپ رسید که به‌عنوان کتاب شایسته تقدیر اداره کل ارشاد و فرهنگ اسلامی استان اصفهان شناخته شد. پس از پایان مقطع کارشناسی ارشد در سال 1386، در سال 1387 وارد مقطع دکتری شدم. در این مقطع مطالعات و تحقیقات گسترده‌ای در زمینه شیمی تجزیه و الکتروشیمی و حسگرها و کاربرد آن‌ها در صنایع غذایی انجام داده و رساله‌ام را تحت عنوان "طراحي، ساخت و ارزيابي يک نانوحسگر و يک زيست‌حسگر به منظور اندازه گيري اسيد فوليک در محصولات غلات  " تعریف کرده و در بهمن‌ماه 1391 با درجه عالی به پایان رساندم. نتایج حاصل از این تحقیق به‌صورت دو مقاله با عنوان "Highly Selective Electrochemical Biosensor for the Determination of Folic Acid Based on DNA-Modified Pencil Graphite Electrode Using Response Surface Methodology"در مجله "Material Science and Technology" و مقاله "Indirect determination of folic acid by differential pulse voltammetry using gold electrode modified with electrodeposited gold nanoparticles"در مجله "International Journal of electrochemical science" به چاپ رسیده است. علاوه بر این مقاله‌ای با عنوان "طراحي، ساخت و ارزيابي حسگر به منظور اندازه گيري اسيد فوليک در محصولات غلات" در دوازدهمين کنگره بين‌المللي تغذيه ايران و مقاله دیگری با عنوان "اندازه‌گیری اسیدفولیک با استفاده از یک حسگر بر پایه‌ی نانوذرات طلای فعال‌سازی شده" در همایش ملی و کارگاه‌های تخصصی علوم و فناوری نانو ارائه شده است. در حال حاضر کتاب دیگری با عنوان " صنایع غذایی مقدماتی" ترجمه شده است که هم‌اکنون در دست چاپ می‌باشد.

لازم به ذکر است که در سال‌های 89  و 90 طرحی با عنوان "بررسي تأثير مواد نانو بر سلامتي انسان" با حمایت قطب نانودانشگاه صنعتي اصفهان و طرح دیگری با عنوان "پايش کيفيت آرد" تحت حمایت شرکت بازرگاني مادرتخصصي نان و غله به انجام رسیده است. nدر حال حاضر در گروه دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مشغول به تدریس و پژوهش می باشم.

تحت نظارت وف ایرانی