For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

اصول و مبانی بسته بندی مواد غذایی-خرداد 1399

نام درس:                                     اصول بسته ­بندي مواد غذايي (2 واحد نظري)

پيش­نياز:                                     اصول نگهداري مواد غذايي، شيمي مواد غذايي

مدرس:                                        دكتر مهدي كديور

كتاب مرجع:                          Robertson, G. H. 2006. Food Packaging, Taylor & Francis, ERC

محتواي درس:

مقدمه (اهميت بسته‌بندي و تاريخچه)، تعريف و ويژگيهاي بسته‌بندي مواد غذائي، ظروف شيشه‌اي (تركيب، طرز ساخت، مواد مورد استفاده و بررسي فاكتورهاي مؤثر در آن) ظروف فلزي (انواع ورقهاي فولادي، انواع قوطيهاي فلزي دوتكه و سه تكه و تكنولوژي ساخت آنها، ظروف آلومينيومي، انواع لاكها . موارد استفادة آنها،‌ خوردگي در ظروف فلزي)، مواد بسته‌بندي انعطاف‌پذير، خصوصيات فيزيكي و شيميائي آنها در ارتباط با مواد غذائي و كاربردهاي آنها، استفاده از تركيبات مجاز و غيرمجاز پليمري، استفاده از كاغذ و مقوا براي بسته‌بندي مواد غذائي، پيامدهاي محيطي بسته‌بندي، بسته‌بنديهاي مختلف براي محصولات گوشتي، لبني، سبزيها و ميوه‌ها و ساير فرآورده‌هاي غذائي، روشهاي جديد بسته‌بندي.

 

پیش نیازها: 

اصول نگهداری مواد غذایی-شیمی مواد غذایی

سیاست نمره دهی: 

میان ترم 6 نمره از 20.

دو کوئیز هر کدام 1 نمره از 20.

پایان ترم 12 نمره از 20.

زمان بندی کلاس: 

روزهای چهارشنبه ساعت 12-10.

Term: 
زمستان 1398
Grade: 
Undergraduate

تحت نظارت وف ایرانی