For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Ali Forouhar, (MSc)

Grade: 
Graduated

در دهم اردیبهشت ماه سال 1367 در جنوبی ترین شهرستان استان فارس؛ لارستان؛ متولد شدم. در این شهر تحصیلات مقدماتی را شروع و در سال 1385 مدرک دیپلم خود را با معدل 18.75 اخذ نمودم. مقطع کارشناسی را در سال 1385 و با ورود به دانشگاه شیراز در رشته علوم و صنایع غذایی آغاز نموده و در دوران تحصیل از محضر علمی اساتید گرانقدر این دانشگاه بهره­مند شدم. در سال 1386 به عضویت کمیته استعداد های درخشان این دانشگاه درآمدم. در تیرماه 1389 با معدل 35/17 از این مقطع فارغ التحصیل شدم. محیط با صفا و محبت اساتید، خاطراتی خوب از این دوران برای من رقم زده است. در سال 1390 در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان، تحصیلاتم را ادامه داده و در حال حاضر پروژه پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان "غنی­سازی نان مسطح با فیبرهای غیرغلاتی و بررسی اثر آن بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان" را تحت نظر و راهنمایی آقایان دکتر کرامت، دکتر شاهدی و دکتر کدیور دنبال می نمایم. در دوازدهمین کنگره تغذیه ایران و اولین کنگره بین المللی تغذیهکنگره بین المللی تغذیه سال 1391 دراصفهان نیز شرکت کرده و مقاله ای را بصورت پوستر با عنوان Production of functional bread enriched with dietary fiber ارائه نمودم.

تحت نظارت وف ایرانی