For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Dr. Laleh Mosharraf (Ph.D)

Grade: 
Graduated

 

اتصال به سایت سازمان

مشخصات

نام :‌     لاله مشرّف

عضو هيئت علمي و استاديار مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبیعی اصفهان

 بخش تحقيقات فني ومهندسي

تلفن :       09133191665

پست الكترونيكي : mosharaf@ag.iut.ac.ir

تحصيلات

کارشناسی :               72-1368، مهندسي كشاورزي علوم و صنايع غذايي، دانشگاه صنعتي اصفهان،

                                رتبه ممتاز

کارشناسی ارشد:     76-1374، مهندسي صنايع غذايي، دانشگاه صنعتي اصفهان،

                                         پايان نامه كارشناسي ارشد : 4/ 19 ، رتبه اول

                                         موضوع پايان نامه: بررسي توليد رنگ خوراكي قرمز از چغندر قرمز و                 پايداري آن طي فرايندهاي غذايي

دکترا  PhD:        88-1382، علوم و صنايع غذایی ، دانشگاه صنعتي اصفهان

                     رتبه رساله دکترا : عالی

             موضوع رساله: تاثیر سبوس فراوری شده بر خصوصیات شیمیایی، رئولوژیکی و ریزساختاری آرد، خمیر

                     و نان سنگک

سوابق كاري

مركز تحقيقات قلب و عروق اصفهان:                                1373-1372، كارشناس تحقيقات صنايع غذايي

اداره نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني و بهداشتي:              ‌1374-1373، كارشناس نظارت

مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان :                                  1376- تاكنون،  عضو هيئت علمي و استادیار گروه

                                                                   علوم و صنايع غذايي بخش تحقیقات فنی و مهندسی

سوابق اجرايي

1378- تاكنون :                         مهندس مشاور در صنايع كوچك از وزارت صنايع

1378 :                                   مهندس ناظر بر مطالعات طراحي فاز اول پايلوت پلانت صنايع غذايي دانشگاه

                                      آزاد اسلامي واحد خوراسگان

1382-1378 :                            مسئول برنامه ريزي و آموزش مروجان، كارآموزان و زنان روستايي

1382-1379 :                            نماينده سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در کمیته HACCP  استان

1380 :                                      طراحي نقشه استقرار كلي و جزئي و  فلوچارت خط توليد سوله صنايع غذايي

                                      بخش تحقيقات فني و مهندسي

1382-1380 :                            نماينده سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در كميته تغذيه استان

1382- 1381:                            نماينده سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در كميته صنايع غذايي استان

1381-1382 :                            تدوين استاندارد و تعيين درصد كربوكسي متيل در نشاسته اصلاح شده،‌ مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران

1382:                                       عضو كميته فني و تخصصي بخش تحقيقات فني و  مهندسي كشاوري اصفهان

1388- تاكنون :                     نماینده مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان در

                                      انجمن بیماران سلیاک و مرکز تحقیقات پورسینا

1389                                 عضو كميته علمي "اولين همايش ملي كشاورزي پايدار و توليد محصول سالم" 

1389                               عضو كميته داوري "اولين همايش ملي كشاورزي پايدار و توليد محصول سالم" 

                                        و داوري 40 مقاله

1389- تاكنون :                    عضو کمیته داوری انتخاب پژوهشگر برتر

1390                               داور  پروژه های تحقيقاتي در زمينه كاربرد فناوري نانو در حوزه بسته بندي

                                        محصولات غذايي 

1390- تاكنون :                   داور  گزارش های نهايي پروژه های تحقيقاتي موسسه تحقيقات فني و مهندسي    

                                      كشاورزي

1390                               عضو کمیته علمی همایش ملی ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آشامیدنی،   

                                       آرایشی و بهداشتی

1390                            عضو کمیته علمی همایش ملی ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی

                                        و  بهداشتی – دانشگاه علوم پزشکی اصفهان      

1390                                داوری مقالات همایش ملی ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی                                         و بهداشتی – دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

1390                                       داور طرح از صندوق حمایت از پژوهشگران (ریاست جمهوری)

1390 - 1391                  عضو کمیته استاندارد، قوانین و مقررات مدیریت محیط زیست و توسعه پایدارکشاورزی

1390                                   مسئول سمپوزیوم رژیم درمانی سلیاک: غذاها و فرآورده های غذایی بدون گلوتن

                                           و سمپوزیوم اهميت فيبر غذايي وتوليد محصولات غله اي پر فيبر - دوازدهمین

                            کنگره تغذیه و اولین کنگره بین المللی تغذیه ایران - دانشگاه علوم پزشکی

                               وخدمات درمانی استان اصفهان

 

سوابق تدريس

تدريس درس "ايمني غلات، ميوه و سبزي " در مقطع كارشناسي ارشد – دانشگاه علوم پزشكي اصفهان(89 تاکنون)

 

سرپرستي پايان نامه

  • شيمي مواد غذايي و آنزيم ها و كاربرد آنها، رشته صنايع شيميايي، دانشگاه آزاد سلامي واحد درود، 

سمت : استاد راهنما

  • بررسی و مقایسه چند روش فراوری سبوس گندم و تاثیر آنها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تغذیه ای سبوس، رشته صنايع غذایی، دانشگاه آزاد سلامي واحد سبزوار،  پايان نامه كارشناسي ارشد

سمت : استاد راهنما

  • بررسی اثر آرد سنجد بر خواص رئولوژيكي، شيميايي، حسي و ماندگاري نان سنگك، رشته صنايع غذایی، دانشگاه آزاد سلامي واحد قوچان، پايان نامه كارشناسي ارشد

سمت : استاد راهنما

  • بررسی اثر افزودن درصدهای مختلف آرد سنجد بر خواص فیزیکو شيميايي و حسي بیسکویت کاکائویی، رشته صنايع غذایی، دانشگاه آزاد سلامي واحد قوچان، پايان نامه كارشناسي ارشد

سمت : استاد راهنما

  • بررسی تاثیر فرایند پخت بر میزان آفلاتوکسین خمیر نان سنگک

    رشته ایمنی غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پايان نامه كارشناسي ارشد

سمت : استاد راهنما

 

زمينه فعلي تحقيقاتي

علوم و صنايع غذايي – غلات ( تكنولوژي، شيمي، كنترل كيفي، ايمني غلات) 

نوآوري

توليد رنگ قرمز خوراكي طبيعي توسط سيستم رزيني ـ مورد تأئيد و صدور مجوز از دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني، معاونت درمان و دارو، اداره‌نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي ـ تارخ صدور مجوز 1376

فراوری سبوس به روش هیدرو ترمال و جایگزینی آن به جای سبوس معمولی در نان سنگک و کاهش مضرات تغذیه ای آن - 1388

طرح هاي در دست اجرا

 

 

عنوان طرح

نوع طرح

 

كارفرما

تاريخ شروع

مدت اجراء

بررسی فراوری تخمیری سبوس گندم به منظور بهبود خصوصیات تغذیه ای 

خاص

وزارت جهاد كشاورزي

(سازمان تحقيقات كشاورزي)

1389

1391

بررسی اثر فراوری سبوس گندم بر کاهش میزان باقیمانده سموم دفع آفات نباتي

"

"

1389

1391

تاثیر فراوری غذایی بر میزان باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در پیاز فرایند شده

"

"

1389

1391

ساخت و ارزیابی پیاز کن میله ای جلو سوار متناوب با الگوی کشت پخشی محصول باغداران

"

"

1389

1391

بهبود ارزش کیفی نان با استفاده از سبوس اصلاح شده به روش تخمیر

"

"

1392

1394

بررسی تاثیر شرایط خشک کردن و نگهداری بر تثبیت میکروارگانیسم های مفید در سبوس

"

"

1392

1394

 

ناظر طرحهاي پژوهشي و فناوري

 

عنوان طرح

محل انجام فعاليت

 

 

تاريخ انجام

اسامي همكاران

 

شروع

پايان

تولید پروبیوتیک در مقیاس پایلوت در تغذیه طیور

مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان

1/2/89

1/8/90

مرتضی خان احمدی، سعید اسماعیل خانیان، کمال الدین علامه، ناهید مژگانی، شهاب الدین مشرف

تاثیر فراوری غذایی بر میزان باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در سیب زمینی فرایند شده

مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان

1/12/89

1/3/92

سعید ملک، مرتضی خان احمدی، امرا..شاهین،رسول شریفی،حمیدرضا قزوینی

 

تقدير و تشويق

 

رديف

عنوان تقديركننده

سال

1

رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان (دكتر سقائيان نژاد)

1373

2

رئيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران و رئييس كنگره علوم و صنايع غذايي (مهندس ميراحمد سادات)

1375

3

رئيس سازمان كشاورزي استان اصفهان (مهندس ابوطالبي)

1379

4

رئيس مركز تحقيقات كشاورزي استان اصفهان (دكتر دامادزاده)

1378

5

معاونت تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي استان اصفهان (مهندس مرتضوي)

1378

6

دبير علمي دومين جشنواره منطقه اي شيخ بهائي، انتخاب طرح برتر (دكتر هادي اكبرزاده)

1379

7

رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان (مهندس فتاح الجنان)

1380

8

رئيس مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان (دكتر دامادزاده)

1380

9

رئيس مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان (دكتر دامادزاده)

1381

10

رئيس سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي

+ ايران (دكتر موسي زاده)

1381

11

معاونت تحقيقات و آموزش سازمان جهاد كشاورزي (مهندس اميري)

1381

12

دبير همايش علمي غذا و توسعه پايدار (نصرت ا گودرزي)

1382

13

رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان (مهندس فتاح الجنان)

پژوهنده نمونه سال 1382

1382

14

 استاندار استان اصفهان (سيد مرتضي بختياري)

پژوهشگر برتر استان  سال 1386

1386

 

انتشارات

 

عنوان مقاله

سال

عنوان نشريه

شماره نشريه

بررسي توليد رنگ خوراكي قرمز از چغندرقرمز و پايداري آن طي فرايندهاي غذايي

1379

مجله علوم و فنون كشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه صنعتي اصفهان

4، جلد چهارم

چغندر قرمز منبعي سرشار از رنگ خوراكي

1378

مجله باغدار

شماره 4

اثرات روش هاي آبياري و مالچ هاي پلي اتيلن بر كيفيت گرمك در اصفهان

1381

مجله علوم و فنون باغباني ايران ـ دانشگاه شيراز

جلد دوم

اثر زمان برداشت بر افزايش عمر نگهداري به واريته اصفهان

1383

مجله علوم و فنون كشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه صنعتي اصفهان

جلد هشتم شماره دوم

اثر زمان برداشت در افزايش عمر انبارداري به اصفهان

1380

مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي

683/80

13/12/80

بررسي روش هاي مختلف خشك كردن گل محمدي و اثر آن بر ميزان استحصال اسانس و تهيه يك محصول فرايند شده از آن

1381

مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي

478/81

5/9/81

مديريت تلفيقي گل محمدي در ارتباط با توليد اسانس و گلاب در منطقه كاشان

1382

مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي

82/33

25/1/82

گزارش پژوهشي سال 1378

1379

مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان

218-51

1379

گزارش پژوهشي سال 1379

 

1380

مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان

259-54

29/11/79

گزارش پژوهشي سال 1380

1381

مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان

339-58

1381

تأثير كم آبياري برعملکرد محصول ذرت دانه اي و شاخص هاي كيفيت در منطقه کبوتر آباد اصفهان

1382

 

مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي

651/82

اثرات  مالچ هاي پلي اتيلن و روش هاي آبياري بر عملکرد و زودرسی گرمك اصفهان

1383

مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي

945/82

تعیین مناسب ترین فرمول به منظور تهیه ژله مربای ژله ای و کمپوت از به منطقه اصفهان

1383

مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي

1394/83

تأثيرات كم آبياري بر شاخص هاي كيفي ذرت دانه اي در مناطق خشك و نميه خشك   

1385

مجله تحقيقات مهندسي كشاورزي

شماره هفتم

Effect of hydrothermaled bran on physicochemical, rheological and microstructural characteristics of Sangak bread

2009

JOURNAL OF CEREAL SCIENCE

 

49 : 398–404

تاثیر اندازه ذرات و فراوری هیدروترمال بر میزان اسیدفیتیک سبوس گندم

1390

مجله پژوهش و نوآوری مرکزتحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی اصفهان

شماره هفتم

تاثير فراوری هيدراتاسيون گرم بر روي خصوصيات شيميايی سبوس گندم و خصوصيات رئولوژيکی خمير حاوی آن

1390

مجله پژوهش و نوآوری مرکزتحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی اصفهان

شماره هفتم

گزارش پژوهشي سال 1390

1390

مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان

565/190/4

1390

بررسي ترکیبات فیزیکوشیمیایی میوه سنجد به منظور کاربرد در صنایع غذایی

1391

فصلنامه داروهای گیاهی

شماره چهارم

تاثير فراوری هيدراتاسيون گرم بر ترکیبات شیمیایی سبوس ریز گندم و خواص رئولوژيکی خمير حاوی آن

1391

مجله علمی پژوهشی تحقیقات مهندسی کشاورزی

شماره چهارم

جلد 13

کاهش اسید فیتیک سبوس گندم به روش هیدراتاسیون گرم

1391

نشریه فنی

  موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورز

شماره فروست : 41

گزارش پژوهشي سال 1391

1391

مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان

565/190/4

1391

 

INFLUENCE OF DIFFERENT TREATMENTS

AND PARTICLE SIZE OF WHEAT BRAN ON ITS MINERALS AND PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS

 

 

2013

International Journal of AgriScience

Aug.2013

 

سخنراني در همايش هاي علمي

 

عنوان مقاله

سال

عنوان همايش

محل تشكيل

بررسي تغييرات كمي و كيفي حاصله در اثر فرايند سرخ كردن در روغن هاي جامد و مايع نباتي

1373

سومين كنگره تغذيه ايران

(تغذيه، سلامت جامعه و توسعه)

دانشگاه اصفهان

اندازه گيري ريبوفلاوين در آرد توسط روش فلئورومتريك بعنوان يك روش استاندارد

1375

نهين كنگره ملي صنايع غذايي ايران

(غذا و استاندارد)

مؤسسه تحقيقات و استاندارد كرج

استخراج و توليد رنگ قرمز خوراكي از چغندرقرمز

1377

همايش صنايع غذايي (نقش و اهميت طراحي و مهندسي در صنايع غذايي)

دانشگاه فرودسي مشهد

بررسي روش هاي مختلف خشك كردن گل محمدي كاشان

1380

جشنواره بين المللي گل و گلاب كاشان

كاشان

بررسي توليد رنگ خوراكي قرمز از چغندرقرمز و پايداري آن در حلال فرايندهاي غذايي

1379

جشنواره شيخ بهايي

اصفهان

بررسي كاربرد فلئورومتري در تشخيص ايمني غذايي بعنوان يك روش استاندارد و سريع

1380

همايش ملي توسعه و ترويج استاندارد

سالن اجلاس سران تهران

توليد رنگ خوراكي با استفاده از روش استخراج ديفوزيوني

1378

بيست و يكمين دوره سمينارهاي سالانه كارخانه هاي قند و شكر ايران

اهواز

استخراج و توليد رنگ قرمز خوراكي

1378

سلسله سخنراني هاي حوزه معاونت تات استان اصفهان

مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان

نقش مكانيزم هاي ارتقاء كيفيت غذا و امنيت غذايي درتوسعه پايدار

1382

همايش غذا و توسعه پايدار

تهران

تعیین زمان مناسب برداشت به رقم اصفهان جهت نگهداری در سردخانه

1382

سومین کنگره علوم باغبانی ایران

کرج

 

Effect of the addition of processed bran on flour and dough quality of Sangak (Iranian flat bread)             

 

 2007

 

7th International Conference of Food Science and Technology

 

 

 

China

Influence of Hydrothermaled Bran on

Physicochemical, Rheological and Microstructural Characteristics of Sangak Bread    

 

 

2008

 

13th ICC Cereal and Bread Congress,

 Madrid

 

 

Spain

 

Rheological characterization and comparison between zein-starch and gluten-starch dough systems

 

 

2009

 

CONFERENCE OF FOOD ENGINEERING , COLUMBUS,OH

 

 

 

USA

 

 

Glass Transition and Moisture Effects on Gluten-Starch Dough Systems

 

 

 

2009

 

International Food Technology (IFT), Anaheim, California

 

 

USA

Effect of HMW glutenin in zein dough rheology and optimization of mixograph parameters

2010

International Food Technology (IFT), CHICAGO

USA

تاثير سبوس فراوري شده به روش هيدروترمال بر خصوصيات شيميايي، رئولوژيكي و ريزساختاري آرد و خمير گندم

1389

ستاد موسسه تحقيقات فني و مهندسي كشاورزي

کرج

تاثير هيدراتاسيون در كاهش مقدار اسيد فيتيك سبوس گندم با دو اندازه متفاوت

1390

سمينار ملي امنيت غذايي

دانشگاه آزاد اسلامي واحد سواد كوه، مازندران

بررسي خواص رئولوژيكي خمير حاوي سبوس گندم معمولي و فراوري شده

1390

سمينار ملي امنيت غذايي

دانشگاه آزاد اسلامي واحد سواد كوه، مازندران

بررسي ترکیبات فیزیکوشیمیایی میوه سنجد به منظور کاربرد در صنایع غذایی

1390

اولبن کنگره ملی داروهای گیاهی

دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد،چهار محال وبختیاری

بررسي ترکیبات شیمیایی میوه سنجد

1390

اولبن کنگره ملی داروهای گیاهی

دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد

اصولGAP  بر کاهش مصرف نگهدارنده ها

1390

همایش ملی ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی اصفهان

The effect of hydrothermaled bran on rheological properties of wheat dough

2012

The Second Iranian Workshop on Rheology

Isfahan University of Technology

ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی آرد کامل سنجد به منظور غنی سازی مواد غذایی

1390

همایش ملی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی قوچان

دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان

تولید اتانول جهت تامین سوخت از ضایعات کشاورزی

1390

اولین همایش ملی تحقیقات نوین در شیمی کاربردی

دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان

تولید اتانول از تفاله سیب به روش تخمیر جامد

1390

اولین همایش ملی تحقیقات نوین در شیمی کاربردی

دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان

Comparison of several chemical methods for bleaching honey bee wax

2012

The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee products with international participation, Kayseri

Turkey

Honey: A treatment for human mental and behavioral disease

2012

The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee products with international participation, Kayseri

Turkey

Influnce of Different Treatment and Particle Size of Wheat Bran on Its Minerals and Physicochemical Characteristics

2012

5th International Dietary Fibre Conference, Rome

Italy

Effect of oleaster (Elaeagues angustifolia L.) fruit flour on nutritional, rheological, organoleptical and storage properties of wheat flat bread

2012

 14th ICC Cereal and Bread Congress, Beijing

China

فراوری فیبرهای رژیمی به منظور دسترسی به املاح مفید بدن

1391

دوازدهمین کنگره تغذیه ایران و اولین کنگره بین المللی تغذیه ایران

دانشگاه علوم پزشکی وخدمات درمانی استان اصفهان

تغذیه مناسب برای بیماران سلیاک

1391

دوازدهمین کنگره تغذیه ایران و اولین کنگره بین المللی تغذیه ایران

دانشگاه علوم پزشکی وخدمات درمانی استان اصفهان

 

 

تحت نظارت وف ایرانی