Dr. Laleh Mosharraf (Ph.D)
مشخصات
نام : لاله مشرّف
عضو هيئت علمي و استاديار مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبیعی اصفهان
بخش تحقيقات فني ومهندسي
تلفن : 09133191665
پست الكترونيكي : mosharaf@ag.iut.ac.ir
تحصيلات
کارشناسی : 72-1368، مهندسي كشاورزي علوم و صنايع غذايي، دانشگاه صنعتي اصفهان،
رتبه ممتاز
کارشناسی ارشد: 76-1374، مهندسي صنايع غذايي، دانشگاه صنعتي اصفهان،
پايان نامه كارشناسي ارشد : 4/ 19 ، رتبه اول
موضوع پايان نامه: بررسي توليد رنگ خوراكي قرمز از چغندر قرمز و پايداري آن طي فرايندهاي غذايي
دکترا PhD: 88-1382، علوم و صنايع غذایی ، دانشگاه صنعتي اصفهان
رتبه رساله دکترا : عالی
موضوع رساله: تاثیر سبوس فراوری شده بر خصوصیات شیمیایی، رئولوژیکی و ریزساختاری آرد، خمیر
و نان سنگک
سوابق كاري
مركز تحقيقات قلب و عروق اصفهان: 1373-1372، كارشناس تحقيقات صنايع غذايي
اداره نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني و بهداشتي: 1374-1373، كارشناس نظارت
مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان : 1376- تاكنون، عضو هيئت علمي و استادیار گروه
علوم و صنايع غذايي بخش تحقیقات فنی و مهندسی
سوابق اجرايي
1378- تاكنون : مهندس مشاور در صنايع كوچك از وزارت صنايع
1378 : مهندس ناظر بر مطالعات طراحي فاز اول پايلوت پلانت صنايع غذايي دانشگاه
آزاد اسلامي واحد خوراسگان
1382-1378 : مسئول برنامه ريزي و آموزش مروجان، كارآموزان و زنان روستايي
1382-1379 : نماينده سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در کمیته HACCP استان
1380 : طراحي نقشه استقرار كلي و جزئي و فلوچارت خط توليد سوله صنايع غذايي
بخش تحقيقات فني و مهندسي
1382-1380 : نماينده سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در كميته تغذيه استان
1382- 1381: نماينده سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در كميته صنايع غذايي استان
1381-1382 : تدوين استاندارد و تعيين درصد كربوكسي متيل در نشاسته اصلاح شده، مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران
1382: عضو كميته فني و تخصصي بخش تحقيقات فني و مهندسي كشاوري اصفهان
1388- تاكنون : نماینده مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان در
انجمن بیماران سلیاک و مرکز تحقیقات پورسینا
1389 عضو كميته علمي "اولين همايش ملي كشاورزي پايدار و توليد محصول سالم"
1389 عضو كميته داوري "اولين همايش ملي كشاورزي پايدار و توليد محصول سالم"
و داوري 40 مقاله
1389- تاكنون : عضو کمیته داوری انتخاب پژوهشگر برتر
1390 داور پروژه های تحقيقاتي در زمينه كاربرد فناوري نانو در حوزه بسته بندي
محصولات غذايي
1390- تاكنون : داور گزارش های نهايي پروژه های تحقيقاتي موسسه تحقيقات فني و مهندسي
كشاورزي
1390 عضو کمیته علمی همایش ملی ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آشامیدنی،
آرایشی و بهداشتی
1390 عضو کمیته علمی همایش ملی ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی
و بهداشتی – دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
1390 داوری مقالات همایش ملی ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی – دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
1390 داور طرح از صندوق حمایت از پژوهشگران (ریاست جمهوری)
1390 - 1391 عضو کمیته استاندارد، قوانین و مقررات مدیریت محیط زیست و توسعه پایدارکشاورزی
1390 مسئول سمپوزیوم رژیم درمانی سلیاک: غذاها و فرآورده های غذایی بدون گلوتن
و سمپوزیوم اهميت فيبر غذايي وتوليد محصولات غله اي پر فيبر - دوازدهمین
کنگره تغذیه و اولین کنگره بین المللی تغذیه ایران - دانشگاه علوم پزشکی
وخدمات درمانی استان اصفهان
سوابق تدريس
تدريس درس "ايمني غلات، ميوه و سبزي " در مقطع كارشناسي ارشد – دانشگاه علوم پزشكي اصفهان(89 تاکنون)
سرپرستي پايان نامه
- شيمي مواد غذايي و آنزيم ها و كاربرد آنها، رشته صنايع شيميايي، دانشگاه آزاد سلامي واحد درود،
سمت : استاد راهنما
- بررسی و مقایسه چند روش فراوری سبوس گندم و تاثیر آنها بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تغذیه ای سبوس، رشته صنايع غذایی، دانشگاه آزاد سلامي واحد سبزوار، پايان نامه كارشناسي ارشد
سمت : استاد راهنما
- بررسی اثر آرد سنجد بر خواص رئولوژيكي، شيميايي، حسي و ماندگاري نان سنگك، رشته صنايع غذایی، دانشگاه آزاد سلامي واحد قوچان، پايان نامه كارشناسي ارشد
سمت : استاد راهنما
- بررسی اثر افزودن درصدهای مختلف آرد سنجد بر خواص فیزیکو شيميايي و حسي بیسکویت کاکائویی، رشته صنايع غذایی، دانشگاه آزاد سلامي واحد قوچان، پايان نامه كارشناسي ارشد
سمت : استاد راهنما
- بررسی تاثیر فرایند پخت بر میزان آفلاتوکسین خمیر نان سنگک
رشته ایمنی غذایی، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پايان نامه كارشناسي ارشد
سمت : استاد راهنما
زمينه فعلي تحقيقاتي
علوم و صنايع غذايي – غلات ( تكنولوژي، شيمي، كنترل كيفي، ايمني غلات)
نوآوري
توليد رنگ قرمز خوراكي طبيعي توسط سيستم رزيني ـ مورد تأئيد و صدور مجوز از دانشگاه علوم پزشكي و خدمات درماني، معاونت درمان و دارو، ادارهنظارت بر مواد غذايي و بهداشتي ـ تارخ صدور مجوز 1376
فراوری سبوس به روش هیدرو ترمال و جایگزینی آن به جای سبوس معمولی در نان سنگک و کاهش مضرات تغذیه ای آن - 1388
طرح هاي در دست اجرا
عنوان طرح |
نوع طرح
|
كارفرما |
تاريخ شروع |
مدت اجراء |
بررسی فراوری تخمیری سبوس گندم به منظور بهبود خصوصیات تغذیه ای |
خاص |
وزارت جهاد كشاورزي (سازمان تحقيقات كشاورزي) |
1389 |
1391 |
بررسی اثر فراوری سبوس گندم بر کاهش میزان باقیمانده سموم دفع آفات نباتي |
" |
" |
1389 |
1391 |
تاثیر فراوری غذایی بر میزان باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در پیاز فرایند شده |
" |
" |
1389 |
1391 |
ساخت و ارزیابی پیاز کن میله ای جلو سوار متناوب با الگوی کشت پخشی محصول باغداران |
" |
" |
1389 |
1391 |
بهبود ارزش کیفی نان با استفاده از سبوس اصلاح شده به روش تخمیر |
" |
" |
1392 |
1394 |
بررسی تاثیر شرایط خشک کردن و نگهداری بر تثبیت میکروارگانیسم های مفید در سبوس |
" |
" |
1392 |
1394 |
ناظر طرحهاي پژوهشي و فناوري
عنوان طرح |
محل انجام فعاليت
|
تاريخ انجام |
اسامي همكاران
|
|
شروع |
پايان |
|||
تولید پروبیوتیک در مقیاس پایلوت در تغذیه طیور |
مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان |
1/2/89 |
1/8/90 |
مرتضی خان احمدی، سعید اسماعیل خانیان، کمال الدین علامه، ناهید مژگانی، شهاب الدین مشرف |
تاثیر فراوری غذایی بر میزان باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در سیب زمینی فرایند شده |
مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان |
1/12/89 |
1/3/92 |
سعید ملک، مرتضی خان احمدی، امرا..شاهین،رسول شریفی،حمیدرضا قزوینی |
تقدير و تشويق
رديف |
عنوان تقديركننده |
سال |
1 |
رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان (دكتر سقائيان نژاد) |
1373 |
2 |
رئيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران و رئييس كنگره علوم و صنايع غذايي (مهندس ميراحمد سادات) |
1375 |
3 |
رئيس سازمان كشاورزي استان اصفهان (مهندس ابوطالبي) |
1379 |
4 |
رئيس مركز تحقيقات كشاورزي استان اصفهان (دكتر دامادزاده) |
1378 |
5 |
معاونت تحقيقات، آموزش و ترويج كشاورزي استان اصفهان (مهندس مرتضوي) |
1378 |
6 |
دبير علمي دومين جشنواره منطقه اي شيخ بهائي، انتخاب طرح برتر (دكتر هادي اكبرزاده) |
1379 |
7 |
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان (مهندس فتاح الجنان) |
1380 |
8 |
رئيس مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان (دكتر دامادزاده) |
1380 |
9 |
رئيس مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان (دكتر دامادزاده) |
1381 |
10 |
رئيس سازمان پژوهشهاي علمي و صنعتي + ايران (دكتر موسي زاده) |
1381 |
11 |
معاونت تحقيقات و آموزش سازمان جهاد كشاورزي (مهندس اميري) |
1381 |
12 |
دبير همايش علمي غذا و توسعه پايدار (نصرت ا… گودرزي) |
1382 |
13 |
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان (مهندس فتاح الجنان) پژوهنده نمونه سال 1382 |
1382 |
14 |
استاندار استان اصفهان (سيد مرتضي بختياري) پژوهشگر برتر استان سال 1386 |
1386 |
انتشارات
عنوان مقاله |
سال |
عنوان نشريه |
شماره نشريه |
|
بررسي توليد رنگ خوراكي قرمز از چغندرقرمز و پايداري آن طي فرايندهاي غذايي |
1379 |
مجله علوم و فنون كشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه صنعتي اصفهان |
4، جلد چهارم |
|
چغندر قرمز منبعي سرشار از رنگ خوراكي |
1378 |
مجله باغدار |
شماره 4 |
|
اثرات روش هاي آبياري و مالچ هاي پلي اتيلن بر كيفيت گرمك در اصفهان |
1381 |
مجله علوم و فنون باغباني ايران ـ دانشگاه شيراز |
جلد دوم |
|
اثر زمان برداشت بر افزايش عمر نگهداري به واريته اصفهان |
1383 |
مجله علوم و فنون كشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه صنعتي اصفهان |
جلد هشتم شماره دوم |
|
اثر زمان برداشت در افزايش عمر انبارداري به اصفهان |
1380 |
مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي |
683/80 13/12/80 |
|
بررسي روش هاي مختلف خشك كردن گل محمدي و اثر آن بر ميزان استحصال اسانس و تهيه يك محصول فرايند شده از آن |
1381 |
مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي |
478/81 5/9/81 |
|
مديريت تلفيقي گل محمدي در ارتباط با توليد اسانس و گلاب در منطقه كاشان |
1382 |
مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي |
82/33 25/1/82 |
|
گزارش پژوهشي سال 1378 |
1379 |
مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان |
218-51 1379 |
|
گزارش پژوهشي سال 1379
|
1380 |
مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان |
259-54 29/11/79 |
|
گزارش پژوهشي سال 1380 |
1381 |
مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان |
339-58 1381 |
|
تأثير كم آبياري برعملکرد محصول ذرت دانه اي و شاخص هاي كيفيت در منطقه کبوتر آباد اصفهان |
1382
|
مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي |
651/82 |
|
اثرات مالچ هاي پلي اتيلن و روش هاي آبياري بر عملکرد و زودرسی گرمك اصفهان |
1383 |
مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي |
945/82 |
|
تعیین مناسب ترین فرمول به منظور تهیه ژله مربای ژله ای و کمپوت از به منطقه اصفهان |
1383 |
مركز اطلاعات و مدارك علمي كشاورزي |
1394/83 |
|
تأثيرات كم آبياري بر شاخص هاي كيفي ذرت دانه اي در مناطق خشك و نميه خشك |
1385 |
مجله تحقيقات مهندسي كشاورزي |
شماره هفتم |
|
Effect of hydrothermaled bran on physicochemical, rheological and microstructural characteristics of Sangak bread |
2009 |
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
|
49 : 398–404 |
|
تاثیر اندازه ذرات و فراوری هیدروترمال بر میزان اسیدفیتیک سبوس گندم |
1390 |
مجله پژوهش و نوآوری مرکزتحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی اصفهان |
شماره هفتم |
|
تاثير فراوری هيدراتاسيون گرم بر روي خصوصيات شيميايی سبوس گندم و خصوصيات رئولوژيکی خمير حاوی آن |
1390 |
مجله پژوهش و نوآوری مرکزتحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی اصفهان |
شماره هفتم |
|
گزارش پژوهشي سال 1390 |
1390 |
مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان |
565/190/4 1390 |
|
بررسي ترکیبات فیزیکوشیمیایی میوه سنجد به منظور کاربرد در صنایع غذایی |
1391 |
فصلنامه داروهای گیاهی |
شماره چهارم |
|
تاثير فراوری هيدراتاسيون گرم بر ترکیبات شیمیایی سبوس ریز گندم و خواص رئولوژيکی خمير حاوی آن |
1391 |
مجله علمی – پژوهشی تحقیقات مهندسی کشاورزی |
شماره چهارم جلد 13 |
|
کاهش اسید فیتیک سبوس گندم به روش هیدراتاسیون گرم |
1391 |
نشریه فنی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورز |
شماره فروست : 41 |
|
گزارش پژوهشي سال 1391 |
1391 |
مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان |
565/190/4 1391 |
|
|
2013 |
International Journal of AgriScience |
Aug.2013 |
سخنراني در همايش هاي علمي
عنوان مقاله |
سال |
عنوان همايش |
محل تشكيل |
بررسي تغييرات كمي و كيفي حاصله در اثر فرايند سرخ كردن در روغن هاي جامد و مايع نباتي |
1373 |
سومين كنگره تغذيه ايران (تغذيه، سلامت جامعه و توسعه) |
دانشگاه اصفهان |
اندازه گيري ريبوفلاوين در آرد توسط روش فلئورومتريك بعنوان يك روش استاندارد |
1375 |
نهين كنگره ملي صنايع غذايي ايران (غذا و استاندارد) |
مؤسسه تحقيقات و استاندارد كرج |
استخراج و توليد رنگ قرمز خوراكي از چغندرقرمز |
1377 |
همايش صنايع غذايي (نقش و اهميت طراحي و مهندسي در صنايع غذايي) |
دانشگاه فرودسي مشهد |
بررسي روش هاي مختلف خشك كردن گل محمدي كاشان |
1380 |
جشنواره بين المللي گل و گلاب كاشان |
كاشان |
بررسي توليد رنگ خوراكي قرمز از چغندرقرمز و پايداري آن در حلال فرايندهاي غذايي |
1379 |
جشنواره شيخ بهايي |
اصفهان |
بررسي كاربرد فلئورومتري در تشخيص ايمني غذايي بعنوان يك روش استاندارد و سريع |
1380 |
همايش ملي توسعه و ترويج استاندارد |
سالن اجلاس سران تهران |
توليد رنگ خوراكي با استفاده از روش استخراج ديفوزيوني |
1378 |
بيست و يكمين دوره سمينارهاي سالانه كارخانه هاي قند و شكر ايران |
اهواز |
استخراج و توليد رنگ قرمز خوراكي |
1378 |
سلسله سخنراني هاي حوزه معاونت تات استان اصفهان |
مركز تحقيقات كشاورزي اصفهان |
نقش مكانيزم هاي ارتقاء كيفيت غذا و امنيت غذايي درتوسعه پايدار |
1382 |
همايش غذا و توسعه پايدار |
تهران |
تعیین زمان مناسب برداشت به رقم اصفهان جهت نگهداری در سردخانه |
1382 |
سومین کنگره علوم باغبانی ایران |
کرج |
Effect of the addition of processed bran on flour and dough quality of Sangak (Iranian flat bread) |
2007 |
7th International Conference of Food Science and Technology
|
China |
Influence of Hydrothermaled Bran on Physicochemical, Rheological and Microstructural Characteristics of Sangak Bread |
2008 |
13th ICC Cereal and Bread Congress, Madrid |
Spain |
Rheological characterization and comparison between zein-starch and gluten-starch dough systems |
2009 |
CONFERENCE OF FOOD ENGINEERING , COLUMBUS,OH
|
USA
|
Glass Transition and Moisture Effects on Gluten-Starch Dough Systems
|
2009 |
International Food Technology (IFT), Anaheim, California |
USA |
Effect of HMW glutenin in zein dough rheology and optimization of mixograph parameters |
2010 |
International Food Technology (IFT), CHICAGO |
USA |
تاثير سبوس فراوري شده به روش هيدروترمال بر خصوصيات شيميايي، رئولوژيكي و ريزساختاري آرد و خمير گندم |
1389 |
ستاد موسسه تحقيقات فني و مهندسي كشاورزي |
کرج |
تاثير هيدراتاسيون در كاهش مقدار اسيد فيتيك سبوس گندم با دو اندازه متفاوت |
1390 |
سمينار ملي امنيت غذايي |
دانشگاه آزاد اسلامي واحد سواد كوه، مازندران |
بررسي خواص رئولوژيكي خمير حاوي سبوس گندم معمولي و فراوري شده |
1390 |
سمينار ملي امنيت غذايي |
دانشگاه آزاد اسلامي واحد سواد كوه، مازندران |
بررسي ترکیبات فیزیکوشیمیایی میوه سنجد به منظور کاربرد در صنایع غذایی |
1390 |
اولبن کنگره ملی داروهای گیاهی |
دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد،چهار محال وبختیاری |
بررسي ترکیبات شیمیایی میوه سنجد |
1390 |
اولبن کنگره ملی داروهای گیاهی |
دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرکرد |
اصولGAP بر کاهش مصرف نگهدارنده ها |
1390 |
همایش ملی ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی |
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی اصفهان |
The effect of hydrothermaled bran on rheological properties of wheat dough |
2012 |
The Second Iranian Workshop on Rheology |
Isfahan University of Technology |
ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی آرد کامل سنجد به منظور غنی سازی مواد غذایی |
1390 |
همایش ملی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی قوچان |
دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان |
تولید اتانول جهت تامین سوخت از ضایعات کشاورزی |
1390 |
اولین همایش ملی تحقیقات نوین در شیمی کاربردی |
دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان |
تولید اتانول از تفاله سیب به روش تخمیر جامد |
1390 |
اولین همایش ملی تحقیقات نوین در شیمی کاربردی |
دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان |
Comparison of several chemical methods for bleaching honey bee wax |
2012 |
The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee products with international participation, Kayseri |
Turkey |
Honey: A treatment for human mental and behavioral disease |
2012 |
The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee products with international participation, Kayseri |
Turkey |
Influnce of Different Treatment and Particle Size of Wheat Bran on Its Minerals and Physicochemical Characteristics |
2012 |
5th International Dietary Fibre Conference, Rome |
Italy |
Effect of oleaster (Elaeagues angustifolia L.) fruit flour on nutritional, rheological, organoleptical and storage properties of wheat flat bread |
2012 |
14th ICC Cereal and Bread Congress, Beijing |
China |
فراوری فیبرهای رژیمی به منظور دسترسی به املاح مفید بدن |
1391 |
دوازدهمین کنگره تغذیه ایران و اولین کنگره بین المللی تغذیه ایران |
دانشگاه علوم پزشکی وخدمات درمانی استان اصفهان |
تغذیه مناسب برای بیماران سلیاک |
1391 |
دوازدهمین کنگره تغذیه ایران و اولین کنگره بین المللی تغذیه ایران |
دانشگاه علوم پزشکی وخدمات درمانی استان اصفهان |