- English
- فارسی
کنترل کیفیت مواد غذایی-1398
تئوری درس:
مقدمه، تعریف کیفیت و کنترل و اهمیت این گروه در کارخانه، مسئولیتها و تشکیلات سازمانی یک گروه کنترل، طبقه بندی شاخصهای کیفیت (شاخص کمی، مخفی و حسی) گروههای پانل چشایی و نحوه اجرای آن و روشهای مختلف و آنالیز آماری آنها، فاکتورهای موثر در نمونه برداری، نمونه برداری وصفی و متغیر از طریق سیستم استاندارد ABS SWD 10S بررسی بهر (Lot) و زیر بهر (Sublot) برای رد یا قبولی محصول، منحنی مشخصه عمل استفاده آن، انواع آن، ریسک تولید کننده و مصرف کننده، طرح سیستم نمونه برداری بر اساس این دو ریسک.اهمیت نمودارهای کنترل کیفیت تولید انواع آن، نمودار X و R برای متغیرهای کمی یا غیر وصفی، رسم این نمودارها، تغییر دادن آنها در موقع لزوم و دوباره محاسبه کردن حد آنها بعد از تنظیم، نمودار کنترل کیفیت بوسیله متغیرهای وصفی و nP، استفاده آنها و رسم این نمودارها.
آزمایشگاه:
نمونه گیری از دو محصول غذایی (سیب زمینی و پیاز از انبار سلف دانشگاه)، انجام آزمونهای حسی تفاوت (دو تایی، مثلثی، دو از سه، دو از پنج، شباهت و تفاوت، A not A، رتبه بندی و ...)، توصیف و ترجیح (مقیاس هدونیک). آشنایی با نحوه استفاده از نرم افزار جهت رسم نمودارهای کنترل چارت و محاسبه مورد نیاز (ANOVA).
شيمي مواد غذايي
آزمایشگاه 6 نمره از 20 نمره.
دو تکلیف هر کدام یک نمره از 20 نمره.
میان ترم 4 نمره از 20 نمره.
پایان ترم 8 نمره از 20 نمره.
یکشنبه 10-8