Somayyeh Madani, MSc
اینجانب سمیه السادات مدنی متولد شهریور 1360 در شهرستان بروجن از توابع استان چهارمحال و بختیاری هستم. تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در قم گذراندم و سپس در دبیرستان فرزانگان قم پذیرفته شدم. پس از دو سال به کرج رفته و دیپلم خود را در دبیرستان فرزانگان آنجا اخذ نمودم. در کنکور سراسری در سال 1378 در رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه صنعتی اصفهان پذیرفته شدم و افتخار شاگردی اساتید گرانقدر این دانشگاه را به دست آوردم. در سال 1382 از این دانشگاه فارغ التحصیل شدم. از جمله فعالیت های این دوران میتوان به پروژه پژوهشی در زمینه " بررسی الگوی آزاد سازی گاز از چند نمونه مخمر و بیکینگ پودر" با راهنمایی دکتر مهدی کدیور، سمینار کارشناسی در زمینه " بررسی خصوصیات و ویژگیهای عملکردی گوشت شترمرغ" با راهنمایی دکتر مهدی کدیور و سردبیری نشریه علمی-تخصصی صنایع غذایی "شفق" را نام برد. پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه بعنوان مسئول فنی و مسئول کنترل کیفیت در دو کارخانه فراورده های گوشتی پارسا گلگشت به مدت دو سال و کیک و بیسکویت زیتون به مدت 7 سال هر دو در شهرک صنعتی شکوهیه قم فعالیت نمودم و از ابتدای سال 1395 تا کنون بعنوان مسول کنترل کیفیت شرکت آرد درخشان قم فعالیت می کنم.
در سال 1391 بعنوان دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته علوم و صنایع غذایی در دانشگاه آزاد واحد یزد قبول شدم و از پایان نامه کارشناسی ارشد خود در زمینه "بررسی اثر افزودن آرد دانه کینوا بر روی خواص فیزیکی، شیمیایی، رئولوِیکی و تغذیه ای بیسکویت فراسودمند" به راهنمایی جناب آقای دکتر محمد شاهدی دفاع نمودم.